Sunday, April 30, 2017

Pamit Ngaji - Bugie and BQ Band

Pamit Ngaji - Bugie and BQ Band

Ikiii ono cerito
Nanging ra biso diteladani
Bocah saiki wes podo pinter
Nanging pintere dienggo ngapusi
Guru ngajine ugo diapusi

Iki ono cerito
Nanging ra biso diteladani
Bocah saiki wes podo pinter
Nanging pintere dienggo ngapusi
Guru ngajine ugo diapusi

Jarene pamit ngaji
Nanging ora dilakoni
Malah mben-ombenan
Mabuk-mabukan ning prapatan

Jarene pamit ngaji
Nanging ora dilakoni
Malah do pacaran
Empet-empetan ning pojokan

Opo podo ora ngerti
Gusti Alloh moho perso
Opo podo ora wedi neroko kuwi ono

Jarene pamit ngaji
Jarene pamit ngaji


Click link above to save Pamit Ngaji - Bugie and BQ Band
Password :

Artikel Terkait

- Dilarang SPAM

- Dilarang Pasang Link Aktif

- Harus Sopan.
EmoticonEmoticon