Monday, May 1, 2017

Dawuhe Poro Wali - Bugie and BQ Band

Dawuhe Poro Wali - Bugie and BQ Band

Sucekke awak siro,
Sak durunge disucekke..

Sholato limang waktu,
Sak durunge siro disholatke..

Sucekke awak siro,
Sak durunge disucekke..

Sholato limang waktu,
Sak durunge siro disholatke..

Sholat wengi dilakoni,
Dzikir sing suwe lakonono..

Kumpulono, uwong ingkang soleh
Supoyo amalmu dadi akeh..

Iku ngunu dawuhe, poro wali..
Iku ngunu dawuhe, poro wali..

reff :

Sholat wengi dilakoni,
Dzikir sing suwe lakonono..

Kumpulono, uwong ingkang soleh
Supoyo amalmu dadi akeh..

Sholat wengi dilakoni,
Dzikir sing suwe lakonono..

Kumpulono, uwong ingkang soleh
Supoyo amalmu dadi akeh..

Iku ngunu dawuhe, poro wali..


Click link above to save Dawuhe Poro Wali - Bugie and BQ Band
Password :

Artikel Terkait

- Dilarang SPAM

- Dilarang Pasang Link Aktif

- Harus Sopan.
EmoticonEmoticon