Monday, May 1, 2017

Kereto Jowo (Kelayung-layung) - Bugie and BQ Band

Kereto Jowo (Kelayung-layung) - Bugie and BQ Band

Ono tangis kelayung-layung

Tangise wong kang wedi mati

Gedhongono kuncenono

Yen wis mati mongso urungo




Ditumpakke kereto jowo

Rodane roda menuso

Ditutupi ambyang-ambyang

Disirami banyune kembang


Duh GUSTI ALLAH

Kulo nyuwun pangapuro

Ning sayange wis ora ono guno


Ditumpakke kereto jowo

Rodane roda menuso

Ditutupi ambyang-ambyang

Disirami banyune kembang




Duh GUSTI ALLAH

Kulo nyuwun pangapuro

Ning sayange wis ora ono guno


Ditumpakke kereto jowo

Ha a a a a a a ...

Ditutupi ambyang-ambyang

Disirami banyune kembang
 
 
Click link above to save Kereto Jowo (Kelayung-layung) - Bugie and BQ Band
Password :

Artikel Terkait

- Dilarang SPAM

- Dilarang Pasang Link Aktif

- Harus Sopan.
EmoticonEmoticon