Monday, May 1, 2017

Mampir Ngombe - Bugie and BQ Band

Mampir Ngombe - Bugie and BQ Band

Urip iku mung mampir ngombe
Ora bakal urip selawase

Opo wae sing ono ning ndonyo
Kabeh kui bakale sirno

Yen wis tekan wancine
Sopo wae bakal dikersa'ke

Ditimbali karo sing Kuasa
Ditakoni Amalmu neng ndonya

Sing becik bakal mlebu surgo
Sing olo mlbu neroko

Mulo kabeh kowe manungso
Dho elingo

Urip iku mung mampir ngombe
Ora bakal urip selawase

Opo wae sing ono ning ndonyo
Kabeh kui bakale sirno

Sing becik bakal mlebu surgo
Sing olo mlbu neroko

Mulo kabeh kowe manungso
Dho elingo

Tindhakno dhawuhe sing Kuasa
Bektio karo wong tua

Iku ngono biso kanggo sarono
Mlebu surgo.


Click link above to save Mampir Ngombe - Bugie and BQ Band
Password :

Artikel Terkait

Blog ini dibuat atas ketertarikan dan minat kami dengan Dunia IT khususnya masalah software, game dan sebagainya. Blog ini juga sebagai media sosial untuk berbagi Info Menarik serta Hiburan lainnya agar lebih bermanfaat.

- Dilarang SPAM

- Dilarang Pasang Link Aktif

- Harus Sopan.
EmoticonEmoticon