Wednesday, May 3, 2017

Mari Tobato - Laoneis Band

Mari Tobato - Laoneis Band

Nang dunyo urip mung sedelo

Yuk konco tobat maring kuoso

Jo podo nglalike wong tuo

sing gede'ke awakmu nang dunyo . .


Jaman saiki jaman kemajuan

Kadang urip iku gur nggo dolanan

Gelem tobat angger ijih kelingan

Gawe duso ra pernah ketinggalan . .


Enek sing ngomong

Tobate keri kerian

Enek sing ngomong

Sing penting iso sembahyang . .


Reff :

Menungso mbok yo ojo koyok ngono

Saben dino sing dipikir murgur bondo

Yen wis mati murgur gowo kain mori

wis dipendem ora ono sing mbatiri . .


Kapan meneh tobat nek ora saiki

Alasane ene sing iku iki

Kabeh uwong ora ono sing reti

Nek umure uwis wayahe bali . .


Back to Reff. 2x
 

Nang dunyo urip mung sedelo

Yuk konco tobat maring kuoso

Jo podo nglalike wong tuo

sing gede'ke awakmu nang dunyo . .


Click link above to save Mari Tobato - Laoneis Band
Password :

Artikel Terkait

- Dilarang SPAM

- Dilarang Pasang Link Aktif

- Harus Sopan.
EmoticonEmoticon