Wednesday, May 3, 2017

Mari Tobato - Laoneis Band

Mari Tobato - Laoneis Band

Nang dunyo urip mung sedelo

Yuk konco tobat maring kuoso

Jo podo nglalike wong tuo

sing gede'ke awakmu nang dunyo . .


Jaman saiki jaman kemajuan

Kadang urip iku gur nggo dolanan

Gelem tobat angger ijih kelingan

Gawe duso ra pernah ketinggalan . .


Enek sing ngomong

Tobate keri kerian

Enek sing ngomong

Sing penting iso sembahyang . .


Reff :

Menungso mbok yo ojo koyok ngono

Saben dino sing dipikir murgur bondo

Yen wis mati murgur gowo kain mori

wis dipendem ora ono sing mbatiri . .


Kapan meneh tobat nek ora saiki

Alasane ene sing iku iki

Kabeh uwong ora ono sing reti

Nek umure uwis wayahe bali . .


Back to Reff. 2x
 

Nang dunyo urip mung sedelo

Yuk konco tobat maring kuoso

Jo podo nglalike wong tuo

sing gede'ke awakmu nang dunyo . .


Click link above to save Mari Tobato - Laoneis Band
Password :

Artikel Terkait

Blog ini dibuat atas ketertarikan dan minat kami dengan Dunia IT khususnya masalah software, game dan sebagainya. Blog ini juga sebagai media sosial untuk berbagi Info Menarik serta Hiburan lainnya agar lebih bermanfaat.

- Dilarang SPAM

- Dilarang Pasang Link Aktif

- Harus Sopan.
EmoticonEmoticon