Monday, May 1, 2017

Opo Abote - Bugie and BQ Band

Opo Abote - Bugie and BQ Band

Wektu kanggo kerjo ono
Kanggo dolan ugo ono

Nanging wektune sholat...
Ngaku ra ono

Ngakune awake kuat
Ngakune awake sehat

Nanging yen wulan poso...
Ngaku larane kumat

Opo abote, sholat limang wektu
Yen kui wes dadi kewajibanmu

Opo abote, poso wulan romadhon
Yen kui wes dawuhe seng KUASA

Wektu kanggo kerjo ono
Kanggo dolan ugo ono

Nanging wektune sholat...
Ngaku ra ono

Ngakune awake kuat
Ngakune awake sehat

Nanging yen wulan poso...
Ngaku larane kumat

Opo abote, sholat limang wektu
Yen kui wes dadi kewajibanmu

Opo abote, poso wulan romadhon
Yen kui wes dawuhe seng KUASA

Opo abote, sholat limang wektu
Yen kui wes dadi kewajibanmu

Opo abote, poso wulan romadhon
Yen kui wes dawuhe seng KUASA

Wektu kanggo kerjo ono

Kanggo dolan ugo ono

Kudune wektu sholat yo ugo ono.


Click link above to save Opo Abote - Bugie and BQ Band
Password :

Artikel Terkait

- Dilarang SPAM

- Dilarang Pasang Link Aktif

- Harus Sopan.
EmoticonEmoticon