Monday, May 1, 2017

Pitakon Malaekat - Bugie and BQ Band

Pitakon Malaekat - Bugie and BQ Band

Akeh wong kang podo lali,
Utowo podo nglali,

Yen bakale sopo wae, mesti mati..
Ditakoni munkar lan nakir,

Pitakone ra iso dipikir,
Yen keliru rasane koyo, disambar petir..

Sopo toh kuwi Gustimu..,
Sopo toh kanjeng nabimu..,
Lan opo kitab sucimu

Gusti Alloh kuwi gustiku..,
Muhammad kanjeng nabiku..,
Al-qur-an kitab suciku

reff:

Akeh wong kang podo lali,
Utowo podo nglali,

Yen bakale sopo wae, mesti mati..
Ditakoni munkar lan nakir,

Iitakone ra iso dipikir,
Yen keliru rasane koyo, disambar petir..

Sopo toh kuwi Gustimu..,
Sopo toh kanjeng nabimu..,
Lan opo kitab sucimu

Gusti Alloh kuwi gustiku..,
Muhammad kanjeng nabiku..,
Al-qur-an kitab suciku

Sopo toh kuwi Gustimu..,
Sopo toh kanjeng nabimu..,
Lan opo kitab sucimu

Gusti Alloh kuwi gustiku..,
Muhammad kanjeng nabiku..,

Al-qur-an kitab suciku
Al-qur-an kitab suciku
Al-qur-an kitab suciku

Click link above to save Pitakon Malaekat - Bugie and BQ Band
Password :

Artikel Terkait

- Dilarang SPAM

- Dilarang Pasang Link Aktif

- Harus Sopan.
EmoticonEmoticon